ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

МОДЕЛИ ВНАТРЕШНИ ПРОФИЛИ ОД PS

Серијата опфаќа две категории внатрешни лајсни изработени од полистирен - силен, отпорен, но во исто време особено лесен и детален материјал. Богатата разновидност на различни модели на корнизи е дело на лидерот на пазарот NMC и е гаранција дека секој ќе најде соодветно решение за својот проект. Со своите уникатни дизајни и детални форми, корнизите можат да дадат уникатен стил на секој ентериер. И последно, но не и најмалку важно – по исклучително прифатлива цена, гарантирајќи го најдобриот сооднос цена/квалитет на пазарот.

грешка: