ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

МОДЕЛИ УКРАСИ ОД ВЕШТАЧКО ДРВО

Декоративното имитирачко дрво вклучува широк избор на елементи во три главни насоки - декоративни дрвени греди, украсни фасадни табли и декоративна обвивка. Заедничко за сите нив е особено лесен и тврд материјал од кој се направени, овозможувајќи совршена имитација на природното дрво и зачувување на уникатната внатрешност и надворешна визија пред време.

Производите од оваа серија се способни да дадат префинет и уникатен стил на секој ентериер или фасада. Монтажата на деталите е брза, лесна и без мака, без разлика на типот на основата и постоечката облога. Изработени од лесен материјал, украсните профили се фиксираат само со помош на полимерен лепак. Сето ова заштедува непотребно дополнително оптоварување на основата. Сепак, заедно со малата тежина, материјалот се карактеризира и со завидна цврстина и отпорност на механички притисок. Благодарение на издржливата завршница, декоративните елементи ги задржуваат своите сигурни перформанси на долг рок.

Декоративните елементи од нашето портфолио помагаат да се даде чувство на удобност и удобност во секој дом. Благодарение на нивните значителни детали, секој може лесно да го рекреира посакуваниот етно стил, како и да ја пренесе атмосферата на селска вила во срцето на градот, модерен ресторан или луксузен хотел.

грешка: