ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

МОДЕЛИ НА ДЕКОРАТИВНИ ГРЕДИ И ТАБИ

Декоративната имитация на дърво включва в себе си широк избор от елементи в няколко основни направления – декоративни дървени греди, декоративни дъски, декоративен сайдинг, конзоли и други декоративни дървени елементи. Общото при всички тях е особено лекия и твърд материал, от който са изработени, позволяващ перфектната имитация на естествен дървен материал и съхранението на уникалната интериорна и есктериорна визия напред във времето.

Производите од оваа серија се способни да дадат префинет и уникатен стил на секој ентериер или фасада. Монтажата на деталите е брза, лесна и без мака, без разлика на типот на основата и постоечката облога. Изработени од лесен материјал, украсните профили се фиксираат само со помош на полимерен лепак. Сето ова заштедува непотребно дополнително оптоварување на основата. Сепак, заедно со малата тежина, материјалот се карактеризира и со завидна цврстина и отпорност на механички притисок. Благодарение на издржливата завршница, декоративните елементи ги задржуваат своите сигурни перформанси на долг рок.

Декоративните елементи од нашето портфолио помагаат да се даде чувство на удобност и удобност во секој дом. Благодарение на нивните значителни детали, секој може лесно да го рекреира посакуваниот етно стил, како и да ја пренесе атмосферата на селска вила во срцето на градот, модерен ресторан или луксузен хотел.

грешка: