ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ВЕШТАЧКИ ДРВНИ УКРАСИ

Декоративното имитирачко дрво вклучува широк избор на елементи во три главни насоки - декоративни дрвени греди, украсни фасадни табли и декоративна обвивка. Заедничко за сите нив е особено лесен и тврд материјал од кој се направени, овозможувајќи совршена имитација на природното дрво и зачувување на уникатната внатрешност и надворешна визија пред време.

Модели

Декоративните елементи на серијата WoodArt се направени од лесен и тврд материјал, овозможувајќи совршена имитација на природно дрво за да се постигне единствена визија во внатрешноста и надворешноста.

Види повеќе

Производи за инсталација

Поставувањето на декоративни дрвени елементи е одговорна задача која мора да ја обезбеди нивната цврстина, како и нивната издржливост за целиот период на работа.

Види повеќе
грешка: