ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

PU ФАСАДНИ ПРОФИЛИ

Изработени се од ударен и водоотпорен PU полимер со многу висока густина. Ова ги прави профилите исклучително крути и отпорни на силни удари и високи механички оптоварувања.

ОПИС

Серијата полиуретански надворешни профили и украси на StyroDesign открива пред вас широк спектар на дополнителни детали способни да ја трансформираат фасадата до непрепознатливост. Благодарение на многуте индивидуални решенија вклучени во насоката, дизајнот на специфичното зрачење и индивидуалниот карактер на фасадата станува сосема возможен и особено достапен. Без разлика дали се работи за избор на поединечни елементи или паметна комбинација од неколку детали за да се постигнат сложени форми и релјефи, палетата на надворешни профили на StyroDesign обезбедува се што ви треба за да ги исполните целите на вашиот проект.

Серијата PU решенија за надворешни работи на StyroDesign е направена од особено густ и отпорен на удари PU полимер, обезбедувајќи значителна цврстина на делот. Благодарение на нивната цврстина и отпорност на механички влијанија, тие можат да ја украсуваат вашата фасада со децении без да влијаат на нивната структура и изглед. Издржливоста на нивните бои, во комбинација со тоа што можат лесно и удобно да се декорираат само со помош на масло или бои растворливи во вода, ги прави универзално решение за фасади лоцирани на која било локација. Благодарение на сето ова, фасадните профили на StyroDesign PU лесно се вклопуваат во целокупната идеја на секоја зграда, распоредувајќи широко поле на изразување во широк спектар на архитектонски стилови.

Надворешните профили се достапни и во свитлива верзија, што помага за лесно и удобно обликување на овални ѕидови и тркалезни елементи во генералниот план на фасадата. Нивната инсталација е брза и без мака, а последователното одржување и чистење се врши само со влажна крпа.

Модели

Архитектурата отсекогаш била дел од модерната култура, а нејзините ремек-дела од памтивек не пленат и инспирираат со убавината и величественоста на нејзините орнаменти, форми и детали.

Види повеќе

Готови решенија

Фасадните профили се разновидни и можат да ги задоволат дури и најнеобичните дизајнерски идеи.

Види повеќе

Производи за инсталација

Поставувањето на декоративни фасадни елементи и профили е одговорна задача, која мора да обезбеди нивна силна приврзаност кон фасадата, како и нивна издржливост за целиот период на работа на објектот.

Види повеќе