ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

МОДЕЛИ ФАСАДНИ ПРОФИЛИ ОД EPS

Декоративните фасадни профили се изработени од експандиран полистирен (EPS) со висока густина и се заштитени со површински слој од полимерна облога на база на цемент, кој ги штити од стареење и им дава природен изглед.

ФАСАДНИ ПРОФИЛИ И УКРЕСИ

грешка: