ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ФАСАДНИ ПРОФИЛИ OT EPS

Широк асортиман на украсни фасадни решенија изработени од експандиран полистирен (EPS), способни да ги задоволат дури и најспецифичните барања. За сите оние кои сакаат да стават сопствен ракопис во дизајнот на фасадата, нудиме и можност за работа на индивидуален проект.

Опис

Надворешните EPS профили на StyroDesign го комбинираат чувството на луксуз и аристократија својствени за прекрасните фасади од минатите епохи. Изработени од експандиран полистирен, деталите се карактеризираат со нивната особено висока густина и мала тежина, минимизирајќи го напрегањето на фасадата. Благодарение на специјалните полимерни премази на база на цемент со кои се заштитени профилите, тие се здобиваат со особено висока цврстина и отпорност на тешки атмосферски влијанија и агресори од надворешната средина. На овој начин, деталите стануваат отпорни на стареење, задржувајќи ја структурата и убавиот изглед недопрени за долг период на работа.

ЕПС фасадните профили се особено лесни за монтирање бидејќи нивното прицврстување на надворешната површина на зградата е можно со сите видови темели и не бара прелиминарна подготовка која одзема многу време. Малата тежина на деловите ја елиминира потребата од дополнително механичко засилување и овозможува вградување само со помош на полимерен лепак. EPS профилите се подложни на сечење со едноставна рачна алатка за сечење. Така, прилагодувањето на основата станува лесно и без проблеми, а основата на профилот останува недопрена.

За совршени резултати и совршена интеграција во целокупниот концепт на зградата, фасадните профили на StyroDesign EPS може да се обојат со сите видови фасадни бои. Така, деталите може лесно и беспрекорно да се декорираат во широк спектар на тонови и палети.

Сето ова ги прави EPS фасадните профили на StyroDesign совршено решение и за нова градба и за реставрација на постоечки згради.

информации

Декоративните фасадни профили се изработени од експандиран полистирен (EPS) со висока густина и се заштитени со површински слој од полимерна облога на цементна основа ...

Види повеќе

Модели

Архитектурата отсекогаш била дел од модерната култура, а нејзините ремек-дела од памтивек не пленат и инспирираат со убавината и величественоста на нејзините орнаменти, форми и детали.

Види повеќе

Готови решенија

Фасадните профили се разновидни и можат да ги задоволат дури и најнеобичните дизајнерски идеи.

Види повеќе

Производи за инсталација

Поставувањето на декоративни фасадни елементи и профили е одговорна задача, која мора да обезбеди нивна силна приврзаност кон фасадата, како и нивна издржливост за целиот период на работа на објектот.

Види повеќе

Галерија

Фасадните профили се разновидни и можат да ги задоволат дури и најнеобичните дизајнерски идеи.

Види повеќе
грешка: