ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ДЕКОРАЦИИ И ФОРМИ ОД EPS

Детали и украси од висококвалитетен полистирен во различни форми и големини, кои се направени според индивидуалниот проект на клиентот

3D прецизност за вашите рекламни натписи, букви и бројки

3D буквите и натписите се докажаа во украсувањето продавници и визуелизацијата на разни видови рекламни пораки.

Не е ни чудо: не само што е можно да се направи секаков тип на фонт, туку ние точно ќе ги исполниме вашите барања за нивната површина. Ние ќе ги доставиме вашите рекламни пораки во сите големини и големини - од минијатурни 4 cm до XXXL висини од 500 cm.

Нашите 3D букви се исклучително погодни како натписи на компанијата за надворешна употреба - со висококвалитетни површини, беспрекорна оптика и голема издржливост.

Детални 3D логоа врз основа на вашите цртежи

3D логоа се универзални елементи за дизајн со примена во малопродажни места, во рекламирање, на изложби, за украсување ѕидови, излози и друго.

Бројните опции за површинска обработка ви овозможуваат да постигнете каков било впечаток - од мат до метален сјај - токму кој одговара на вашите желби.

Врз основа на вашите скици и цртежи со големина за многу краток временски период ќе ви ја испратиме нашата атрактивна понуда!

За надворешна употреба, ќе го обработиме вашето лого со висококвалитетни премази и ќе му дадеме привлечна оптика и максимална издржливост.

Скулптури, статуи и бајки

Стиропорот е идеален материјал за производство на скулптури и статуи со голем формат за надворешна и внатрешна употреба. Лесно се обработува и може произволно да се обликува со помош на модерна CNC технологија. Со помош на различни типови на завршетоци, површината може да се третира на таков начин што ќе добие каква било боја, структура и сјај.

Што се однесува до големината, ние сме исто така доволно флексибилни и можеме да понудиме изработка на детаљ со димензии од 10 до 500 см - за сечење или мелење скулптури, статуи, рекламни фигури и украсни елементи за рекламни излози и штандови.

НАПРАВИ ПРАШАЊЕ

грешка: