ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ДРВЕНА ФАСАДНА ДЕКОРАЦИЈА NOMAWOOD® ОД NMC

Откријте го целиот наш асортиман на решенија за декорација на дрвени фасади NOMAWOOD® од лидерот во белгискиот сектор, NMC. Серијата опфаќа различни линии на производи, вклучително и фасадни облоги, огради и порти за градина, покривки на прозорци, клупи и саксии за градина, спа решенија и панели и облоги на стреата. Сите решенија за декорација на фасади се придружени со гаранција до 10 години.

Обложување на фасади

Овде ќе најдете широк спектар на фасадни облоги кои целосно го рекреираат уникатниот изглед на дрвениот материјал. NOMAWOOD® фасадните облоги гарантираат дека фасадите ќе уживаат вечна убавина, докажана функционалност и долгорочна оперативна сигурност.

Фасадните решенија се достапни во богата палета од 13 богати бои и различни големини за да се задоволат потребите на проектите со најразновидни барања. Така, секоја зграда може да стекне модерен, но и целосно уникатен стил.

Фасадните облоги од дрво се компатибилни и со различни дебелини на фасадна топлинска изолација, што ги прави универзални решенија за секој проект.

Брза и лесна инсталација
Еколошки производ
Водоотпорен
Лесно за чистење
Произведено во Белгија
10 години гаранција
Не треба сликање

Стиродизајн

Огради и градинарски порти

Насоката овозможува да се направат убави, силни и вечни огради и градинарски порти. Дизајнерските панели се погодни и за украсување балкони, дворови, тераси и други простори.

Производите се достапни во 19 варијации на бои и големини, давајќи слобода за различни потенцијални комбинации.

Опсегот на профили за градинарски огради и порти може да се прилагоди на целите на секој проект.

Многу можности
Еколошки производ
Водоотпорен
Лесно за чистење
Произведено во Белгија
10 години гаранција
Не треба сликање

Стиродизајн

Ролетни за прозорци

Благодарение на висококвалитетната NOMAWOOD® технологија, повеќе нема потреба да губите време за лакирање или пребојување на стари дрвени ролетни. 

Производите се достапни во 40 варијации во боја и големина, што ги прави погодни за секој проект.

Решенијата од серијата се отпорни на агресивни атмосферски влијанија (дожд, снег, директна сончева светлина, ниски и високи температури и сл.), не се валкаат и не го губат свежиот изглед дури и по долгогодишно користење.

Покрај тоа, дрвените ролетни се карактеризираат со голем број на предности, меѓу кои 

  • Совршена изолација;
  • Отпорност на влага и гниење;
  • Отпорност на загадување, габи и бактерии;
  • Отпорност на инсекти (вклучувајќи термити). 
Многу можности
Еколошки производ
Водоотпорен
Лесно за чистење
Произведено во Белгија
10 години гаранција
Не треба сликање

Стиродизајн

Клупи и саксии во градината

Клупите и градите NOMAWOOD® се оригинални, дизајнерски додатоци за украсување на вашите омилени простори. 

Тие ќе и дадат уникатен карактер на вашата градина, балкон, тераса или двор.

Достапни се во 40 варијации на бои и големини.

Многу можности
Еколошки производ
Водоотпорен
Лесно за чистење
Произведено во Белгија
10 години гаранција
Не треба сликање

Стиродизајн

Спа решенија

Палетата NOMAWOOD® спа дрвени декорации е гаранција за прекрасниот и естетски отпорен дизајн на овие места за релаксација, како и нивната опрема, вклучувајќи кади, џакузи, базени, тушеви итн.

Специфичните технички карактеристики на растворите од серијата NOMAWOOD® ги прават отпорни на вода и водена пареа, спречувајќи го ризикот од гниење на материјалот. Така, тие обезбедуваат совршена хигиена и долгорочна оперативна сигурност.

NOMAWOOD® е исто така издржлива подна покривка која и покрај мазната структура (без нерамнини и цепнатинки), не се лизга – за вашите деца да трчаат и да играат потполно безбедно. Тој е особено стабилен дури и при тешки работни оптоварувања и не бара одржување. 

Решенијата се достапни во комбинација на големини во две различни бои.

Не треба сликање
Еколошки производ
Водоотпорен
Лесно за чистење
Произведено во Белгија
10 години гаранција

Стиродизајн

Панели и обвивка за стреата

Решенијата во серијата се совршен избор за оние кои сакаат да гарантираат долготраен квалитет и сигурност, заборавајќи на потребата за одржување на стреата.

Достапни се во различни големини во две различни бои.

Не треба сликање
Еколошки производ
Водоотпорен
Лесно за чистење
Произведено во Белгија
10 години гаранција

Стиродизајн

грешка: