ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ДРВЕНА ФАСАДНА ДЕКОРАЦИЈА

Богата палета на решенија за декорација на дрвени фасади NOMAWOOD® од секторскиот лидер NMC во десетици бои и различни големини. Линијата вклучува десетици производи, вклучувајќи фасадни панели, покривки на прозорци, порти и огради за градина, мебел и опрема за бањски области, клупи и саксии за градина и многу повеќе.

Дрвена фасадна декорација NOMAWOOD®

StyroDesign ви нуди богата разновидност на решенија за декорација на дрвени фасади NOMAWOOD® од белгискиот лидер во оваа област, NMC. 

Богатата разновидност на решенија за фасадна декорација од дрво е обединета под три главни фактори - естетско издржлив изглед, функционалност и доверливост.

Насоката е инспирирана од уникатните предности на дрвото. Решенијата во серијата NOMAWOOD® се специјално дизајнирани да ги издржат предизвиците на природата и да ги покриваат сите области на надворешен дизајн.  

Сите решенија од серијата се придружени со гаранција до 10 години.

Предностите на NOMAWOOD® декорацијата на дрвените фасади

Производите од серијата се ефективни решенија за сите потенцијални проблеми со кои може да се сретнете во процесот на имплементирање на надворешни површини. 

На пример, со NOMAWOOD® дрвената фасадна декорација, не треба да се грижите за отпорност на агресивни и променливи атмосферски услови, апсорпција на вода, абење и обезбојување на материјалот, развој на бактерии и габи, пукање на завршниот слој итн. .

Ова се должи на уникатните својства на материјалот, вклучувајќи:

  • Отпорност на вода;
  • УВ отпор;
  • Лесно одржување и чистење;
  • Инсталација без проблеми;
  • Издржлив материјал кој не отекува или компромитира;
  • Совршено мазна структура без испакнатини и пукнатини;
  • Не се лизга;
  • 100% материјал што може да се рециклира;
  • Произведено во Белгија со гарантиран европски квалитет;
  • Лесно се поправа ако е потребно.

информации

Дознајте повеќе за спецификите на декорацијата на дрвените фасади NOMAWOOD® на белгискиот лидер NMC.

Види повеќе

Модели

Откријте ја разновидноста на производи за декорација на дрвени фасади, достапни во десетици бои и големини.

Види повеќе

Галерија

Погледнете примери на проекти завршени со производите од серијата декорации на дрвени фасади NOMAWOOD®

Види повеќе