ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

МОДЕЛИ ДЕКОРАТИВНИ ТЕКСТУРИ И КАСЕТНИ ТАВАНИ

Серијата на украсни текстури и тавани со каси Duralmond вклучува над 15 решенија кои имитираат органски материјали, форми, релјефи и текстури земени од природата, како и елементи на модерната и традиционалната архитектура. Со нивна помош можете брзо, лесно и ефективно да ги трансформирате внатрешноста и фасадата. Благодарение на решенијата во палетата, дури и најсложените барања и смелите дизајнерски концепти го добиваат својот професионален одговор.

грешка: