ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

PIEDRA RÚSTICA

Серијата RUSTICA вклучува панели од вештачки камен кои наликуваат на традиционални рустични површини, фасади и ѕидови на згради познати по нивниот типичен јужноиталијански архитектонски стил. Тие се совршен избор за оние кои бараат комбинација на автентичен и модерен изглед.

грешка: