ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ЛАДРИЛО РАСИЛА

RASILLA - LABERINTO е серија панели од вештачки камен дизајнирани да обезбедат совршено точна реплика на ѕидови од тули или украсни камени. Одделот нуди и дизајн со рамномерен распоред и решение во форма на нерамномерен лавиринт.

(H) висина во mm
(Д) длабочина во mm
(Ш/Л) ширина/должина во mm
грешка: