ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ПИЕДРА ПИКАДА

Решенијата во серијата PICADA се уште една совршена реплика на природен ѕид од тули. Насоката вклучува панели од вештачки камен со различни бои, што овозможува експериментирање со различни дизајни прилагодени на стилот на собата.

(H) висина во mm
(Д) длабочина во mm
(Ш/Л) ширина/должина во mm
грешка: