ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ORGANOID® САМОЛЕПИЛНИК

Organoid® Self-Adhesive се органски тапети со самолеплива подлога. Тие гарантираат совршено прилепување на сите површини, вклучително и гипс картон, бетон итн. Со нивна помош можете да го трансформирате секој ентериер, давајќи му луксузен и префинет изглед.

грешка: