ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ORGANOID® FLEXI

Насоката Organoid® Flexi овозможува лесно и ефективно украсување на релјефни површини и 3D елементи. Деликатната структура на материјалот го прави совршено решение за декорација на лесни, фини и особено детални површини.

грешка: