ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ПИЕДРА ЛАСКАС НАВАРЕТЕ

Богатиот сет на панели од вештачки камен во серијата NAVARRETE е совршена компонента за обликување на акцентните ѕидови во просториите во домот. Тие вешто го рекреираат прекрасниот и луксузен сјај на ѕидовите од украсни тули и камен, обезбедувајќи уникатна атмосфера.

грешка: