ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ЛАДРИЛО МОЗАИКО

Серијата MOSAICO вклучува панели од вештачки камен изработени во форма на мозаичен под. Тие се совршено решение за украсување на секаков вид простории во приватни или јавни згради, а широката палета на бои открива неограничени можности за дизајн.

(H) висина во mm
(Д) длабочина во mm
(Ш/Л) ширина/должина во mm
грешка: