ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ПЈЕДРА ЛАСКАС

Насоката вклучува панели од вештачки камен кои целосно ја пренесуваат убавината и луксузниот сјај на ѕидовите од украсни тули. Разновидноста на различни дизајни ги прави решенијата од серијата LASCAS погодни за целите на секој проект.

грешка: