ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ДЕКОРАТИВЕН ДРВЕН ДРЖАЧ

Декоративните дрвени конзоли од нашата серија се исклучително прецизни и точни алтернативи на дрвените елементи кои се користат во архитектонскиот дизајн. Благодарение на многуте бои и нијанси во кои се достапни, секој елемент навистина може да го рекреира вистинското чувство на дрвениот материјал во домот.

грешка: