ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

MADERA TRAVIESAS HORIZONTAL

Палетата на панели од вештачко дрво е надополнета со серијата HOLZDESIGN TRAVIESA. Вклучува решенија со различни декоративни дрвени елементи, помагајќи да се формира богат сет на обрасци. Панелите се достапни во неколку бои за да обезбедат неограничени можности за дизајн.

грешка: