ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

МАДЕРА ДУЕЛА

HOLZDESIGN DUELAS ја надополнува насоката на декоративните панели направени од вештачко дрво, обезбедувајќи разновидни различни модели и варијации на бои. Решенијата во серијата целосно го рекреираат чувството и сјајот на природното дрво и можат да го разбијат секој ентериер.

грешка: