ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

HeavyRoll

Серијата решенија за бетонски тапети HeavyRoll совршено пресоздава различни природни површини, како што се бетонски ѕидови со отпечаток на кофражни плочи, структурирани метални и камени конструкции, занаетчиско дрво, како и разни релјефи. Дебелината на тапетите е до 4 мм. Решенијата се достапни на ролни бидејќи основата на секоја бетонска позадина се состои од тенка подлога од фиберглас, покриена со специјални минерални мешавини. Така, завршената бетонска позадина е флексибилна, водоотпорна и долготрајна сигурност.

 

грешка: