ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

МОДЕЛИ ДЕКОРАТИВНИ РЕШЕРИ И ПАНЕЛИ ЗА ПАРТИЦИИ

Ви ја претставуваме новата колекција на украсни решетки и преградни панели Duralmond. Погоден за употреба и во затворени простории и на фасади. Тие се погодни за постигнување олеснување и длабочина, за одвојување на просториите, за филтрирање на сончевата светлина или едноставно за украсување на ентериер и екстериер со широк спектар на завршетоци. Достапни се и во верзии изработени од медијапан и HDFOAM, погодни за внатрешни инсталации.

(H) висина во mm
(Д) длабочина во mm
(Ш/Л) ширина/должина во mm
грешка: