ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ДРВЕН МОЗАИК

Овде ќе најдете дрвен мозаик за секој вкус. Разновидноста на решенија вклучува рачно изработени елементи од даб или орев со карактеристични бои, текстури и дезени. Запознајте се со сите предлози од серијата „дрвен мозаик“ и пронајдете ги елементите кои најдобро одговараат на целите на вашиот проект.

грешка: