ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ДРВЕН МОЗАИК ОД ТИВОК

Потопете се во разновидните модели на декоративен мозаик од тиково за внатрешни работи и пронајдете го совршеното решение за целите на вашиот проект. Секое од решенијата е направено од рециклирано дрво со користење на еколошка технологија и овозможува брза, лесна, чиста и непроблематична инсталација. На овој начин секој може да ги трансформира своите простории со минимален труд, притоа доближувајќи ги еден чекор поблиску до природата.

(H) висина во mm
(Д) длабочина во mm
(Ш/Л) ширина/должина во mm
грешка: