ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

PIEDRA CAL Y CANTO

Палетата на панели од вештачки камен CAL Y CANTO е уште едно решение кое совршено го пресоздава природниот изглед на природниот камен во внатрешноста. Така, секој може да ги комплетира просториите во стил типичен за медитеранската архитектура во Италија и Грција.

грешка: