ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

HORMIGÓN ENCOFRADO

БЕТОН вклучува разновидни панели од вештачки камен, кои апсолутно прецизно и вешто го пресоздаваат индустрискиот и груб, но во исто време и уметнички сјај на бетонските површини. Тие се совршено решение за ѕидовите во домовите, канцелариите, продавниците, рестораните и баровите и многу повеќе.

(H) висина во mm
(Д) длабочина во mm
(Ш/Л) ширина/должина во mm
грешка: