ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ПИЕДРА АСТИЛАДА

Серијата ASTILLADA е особено слична на решенијата во палетата PICADA. Насоката на панелите од вештачки камен го проширува опсегот на можности за дизајн и распоред на просторијата, зачувувајќи го природниот и индустрискиот изглед што го даваат природните ѕидови од тули.

(H) висина во mm
(Д) длабочина во mm
(Ш/Л) ширина/должина во mm
грешка: