ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

АндоБетон

Со серијата бетонски тапети AndoBeton можете да го рекреирате чувството за структурирана архитектура од ерата на Баухаус. Тапетите имаат способност да дадат модерен тон и сјај, без разлика дали се користат за украсување на комерцијални простории, изградба на штандови или производство на мебел. Со нив можете да постигнете прекрасни индустриски површини и целосно да го промените изгледот на просторијата, без разлика дали се работи за дом, канцеларија, конференциска сала, комерцијални простории и друго.

 

грешка: