ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%
3D визуелизација Компјутерски 3D модел на профилот, визуелизирајќи ја неговата точна копија.
Дел Цртеж на деталот што го претставува делот од избраниот профил.
ЧЛЕН
H
D
W / L
Гледам

H - висина; D - длабочина; W / L - ширина / должина (во mm)

САКАН БРОЈ
Побарајте цена
Гледам МАТЕРИЈАЛ КОРИСТЕТЕ
490-00 DURALMOND; Суровини Екстериер / Внатрешност
490-01 DURALMOND; Бел прајмер Екстериер / Внатрешност
490-04 ДУРАЛМОНД; Метализиран Екстериер / Внатрешност
490-05 ДУРАЛМОНД; Мат лак Екстериер / Внатрешност
490-06 DURALMOND; Сјаен лак Екстериер / Внатрешност

ПОВРЗАНИ СТАТИИ И КАТАЛОГИ

грешка: