ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%
HORMIGÓN VERTICAL

HORMIGÓN VERTICAL NATURAL

3D визуелизација Компјутерски 3D модел на профилот, визуелизирајќи ја неговата точна копија.
Дел Цртеж на деталот што го претставува делот од избраниот профил.
ЧЛЕН
H
W
L
ПОКРИЕЊЕ

H - висина; D - длабочина; W / L - ширина / должина (во mm)

САКАН БРОЈ
Побарајте цена

 

Во овој украсен панел, можеме да го набљудуваме текот на времето, кое имитира истрошен и истрошен бетон.

 

ТЕХНИЧКА ИНФОРМАЦИЈА

 

Материјал: Полиестерска смола и фиберглас со премаз од природен камен во прав.

Димензии: 3,28m x 1,33m (може да варира до 2%).

Тежина: 26 kg.

Површина: 4,30 м2.

 

СПЕЦИФИКАЦИИ

 

Механички отпор: Висока отпорност на удари, хемиски производи и корозија. Може да се свитка.

Термичка отпорност: Не се собира и не се шири.

Отпорност на атмосферски услови: Не е под влијание на лошите временски услови и УВА зраците.

Отпорност на влага: Погоден за инсталација во влажни простории.

Реакција на пожар: Панелите се стандардно произведени со класа D на реакција на пожар (стара класификација: M3 запалив (умерено запалив)).

Целиот асортиман на производи може да се произведува и во класата B-S2,d0 (старата класификација M1).

Употреба: Надворешни и внатрешни. Ѕидови и тавани.

Издржливост: 10 години гаранција.

 

РЕАЛИЗАМ НА ВИЗИЈАТА

 

Прецизни бои, текстура и хаптика добиени преку комбинација на минерални пигменти и материјали кои се интегрирани во самиот материјал и кои даваат постојаност на бојата и надвор и внатре во панелот.

грешка: