ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ИНФОРМАЦИИ

Како и од што се направени решенијата во серијата панели од вештачки камен и дрво? Кои се нивните својства? Како можат да ја сменат внатрешноста? Какви придобивки обезбедуваат тие? Овде можете да ги научите одговорите на овие и многу други прашања поврзани со серијата панели од вештачки камен и дрво.

Панелите целосно го рекреираат природното чувство на дрво и камен. Серијата панели од вештачки камен и дрво е инспирирана од суровиот и автентичен индустриски стил на згради во голем број европски земји, кои датираат од годините на индустриски раст. За разлика од нивната типична масивност, сепак, дизајнот на панелите го комбинира чувството на луксуз, удобност и модерен сјај.

Панелите се карактеризираат со мала тежина (само 7 kg / m2) и прекрасен изглед, целосно налик на површините и материјалите што ги имитираат.

Портфолиото на StyroDesign вклучува над 20 модели, секој во различни варијации и бои. Од традиционална тула, преку бетон, дрво и камен, до мозаични ѕидови, серијата нуди решение за целите на секој проект. Преку комбинацијата на различни модели и бои, собите можат да добијат природна и природна атмосфера.

Растворите се изработени од фиберглас и смоли, а се покриени со премаз од природен камен-прав. За производство на фиберглас се користат рециклирани материјали. Панелите за имитација на камен се произведуваат со просечна дебелина од 5 mm.

Техничките карактеристики на декоративните панели ги прават универзално решение со лесна примена и долготрајна оперативна сигурност. Некои од својствата и карактеристиките на панелите вклучуваат:

- Класа на запаливост „Д“;
- Отпорност на променливи температури, стареење и УВ зраци;
- Не е подложен на корозија;
- Водоотпорен;
- Со особено висока механичка сила;
- Топлински и звучни изолациски својства;

Панелите кои имитираат дрво се направени од трислојни ламинирани плочи, кои се карактеризираат со природниот изглед и чувство на материјалот. Нивниот дизајн ги зачувува природните кругови, кои можат да се најдат при сечење природно дрво. Видливата страна е текстурана, додека задната страна е мазна и рамна, предиспонирајќи за лесна и брза инсталација. Тежината на дрвените панели е 9 kg / m2.

Тие се инспирирани од рустикалната и масивна визија на старите згради и привремените згради. Портфолиото на решенија на StyroDesign нуди широк спектар на модели и бои, благодарение на што панелите совршено се вклопуваат во проекти од сите видови.

Портфолиото вклучува и VITTORIA панели - најточна репродукција на извонредните и софистицирани метални елементи типични за внатрешноста на иконите згради во Њујорк, изградени до средината на минатиот век. Панелите се совршено решение за поставување на тавани, ѕидни композиции, како и единечни елементи во дизајнот на акцентните области во просторијата.

Особено важна карактеристика на панелите е нивната едноставна и непроблематична инсталација. Тоа се прави само со помош на типли. Благодарение на ова, тие можат постојано да се монтираат и демонтираат, што дава дополнителна флексибилност и можност да се избере како и каде да се наоѓа.

грешка: