ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

МОДЕЛИ НА ПАНЕЛИ ОД ВЕШТАЧКИ КАМЕН И ДРВО

Овде ќе најдете широк спектар на вештачки камени и дрвени панели - од имитација на камен, бетон и тула, до дрвени и мозаични ѕидови. Насоката вклучува над 120 решенија во 20 посебни категории. Така, дури и најспецифичните проекти можат да најдат совршени решенија за трансформирање на нивниот ентериер.

ПАНЕЛИ ОД ЦУЛИ

ЛАДРИЛО

ЛАДРИЛО КАРАВИСТА

StoneslikeStones_Steinpaneel_213_Astillada-a3df9887

ЛАДРИЛО МАЦИЗО

StoneslikeStones_Steinpaneel_213_Astillada-a3df9887

ЛАДРИЛО МОЗАИКО

StoneslikeStones_Steinpaneel_213_Astillada-a3df9887

ЛАДРИЛО РАСИЛА

StoneslikeStones_Steinpaneel_213_Astillada-a3df9887

ЛАДРИЛО

ДЕКОРАТИВНИ ДРВНИ АВИОНИ

StoneslikeStones_Steinpaneel_213_Astillada-a3df9887

MADERA TRAVIESAS HORIZONTAL

ДРВО

MADERA TRAVIESAS VERTICAL

ДУЕЛИ

МАДЕРА ДУЕЛА

StoneslikeStones_Steinpaneel_213_Astillada-a3df9887

МАДЕРА ТАБЛАСИ

StoneslikeStones_Holzdesignpaneel_428_Tacos_madera_224x130

HOLZDESIGN TACOS & EPIGAS

КАМЕНИ ПАНЕЛИ

КАМЕН

ПИЕДРА МАМПОСТЕРИЈА

StoneslikeStones_Steinpaneel_213_Astillada-a3df9887

ПИЕДРА ПИКАДА

StoneslikeStones_Steinpaneel_213_Astillada-a3df9887

PIEDRA CAL Y CANTO

StoneslikeStones_Steinpaneel_213_Astillada-a3df9887

PIEDRA PIRENAICA

StoneslikeStones_Steinpaneel_213_Astillada-a3df9887

ПИЕДРА АСТИЛАДА

StoneslikeStones_Steinpaneel_213_Astillada-a3df9887

PIEDRA RÚSTICA

StoneslikeStones_Steinpaneel_213_Astillada-a3df9887

ПИЕДРА СИЛАРЕХО

StoneslikeStones_Steinpaneel_213_Astillada-a3df9887

ПЈЕДРА ЛАСКАС

StoneslikeStones_Steinpaneel_213_Astillada-a3df9887

ПИЕДРА ЛАЈАС

StoneslikeStones_Steinpaneel_213_Astillada-a3df9887

ПИЕДРА ЛАСТРА

StoneslikeStones_Steinpaneel_213_Astillada-a3df9887

ПИЕДРА ЛАСКАС НАВАРЕТЕ

StoneslikeStones_Steinpaneel_213_Astillada-a3df9887

ПИЕДРА РОКА

БЕТОНСКИ ПАНЕЛИ

бетон1

HORMIGÓN ENCOFRADO

бетон2

HORMIGÓN VERTICAL

бетон3

HORMIGÓN PULIDO

бетон4

HORMIGÓN HORIZONTAL

грешка: