ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ВЕШТАЧКИ КАМЕН И ДРВНИ ПАНЕЛИ

Широк асортиман на панели од вештачки камен и дрво за украсување на ентериери во приватни и јавни простори. Со преку 120 различни решенија - од традиционални тули, преку бетон, дрво и камен, до мозаични ѕидови, портфолиото на StyroDesign може да ги исполни дури и најспецифичните барања.

Опис

Серијата панели од вештачки камен и дрво целосно го рекреираат природното чувство на природните материјали што ги имитираат. Одлуките во насока се инспирирани од голем број архитектонски стилови, вклучувајќи го автентичниот индустриски изглед на индустриските згради и фабрики во Европа, рафинираната и софистицирана визија на иконските згради во Њујорк, изградени до средината на минатиот век и многу повеќе.

Дизајнот на панелите зрачи со чувство на луксуз, удобност и модерна визија. Сепак, постигнувањето на овие ефекти не доаѓа на сметка на нивните карактеристики. Напротив - панелите имаат мала тежина во опсег помеѓу 7 и 9 кг / м2, класа на запаливост „Д“, отпорност на надворешни агресори, корозија, стареење и УВ зраци и многу повеќе. Растворите се изработени од фиберглас и смоли со просечна дебелина од 5 мм, а се обложени со премаз од природен камен-прав. Ова ги прави водоотпорни и им дава особено висока механичка сила.

Инсталирањето на панелите е значително поедноставено и се врши само со помош на спојници. Благодарение на ова, тие можат постојано да се монтираат и демонтираат.

Серијата панели од вештачки камен и дрво вклучува над 20 модели, од кои секој во најразлични сорти и бои. Од традиционални тули, преку бетон и камен, до мозаични ѕидови, серијата нуди решение за целите на секој проект.

ИНФОРМАЦИИ

Панелите целосно го рекреираат природното чувство на дрво и камен и се користат за сите видови проекти.

Види повеќе

МОДЕЛИ

Потопете се во опсегот на готови решенија, вклучувајќи над 120 панели од вештачки камен и дрво и нацртајте го дизајнот на вашиот ентериер.

Види повеќе

ГАЛЕРИЈА

Запознајте се со примерите на уникатниот ефект на примена на панели во ентериери во домови, канцеларии, хотели и малопродажни простори.

Види повеќе