ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ГАЛЕРИЈА

Алуминиумските решетки и панелите од алуминиумска пена се карактеризираат со нивниот уникатен футуристички дизајн. Решенијата се исклучително лесни, а сепак силни и лесни за инсталирање. Со нив, можете ефективно да ја трансформирате внатрешноста на просториите, како и фасадата на зградата.

грешка: