ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ОРГАНСКИ ПОЗАДИНИ

Богата разновидност на органски тапети, комбинација од алпска вегетација и природни материјали (треви, билки, цвеќиња, семки и сл.), залепени на посебна подлога. Тие се целосно безопасни и произведени со еколошка технологија. Тие се погодни за дизајнирање на прекрасни и миризливи обоени површини на ѕидови и тавани и индивидуални фини акцентни елементи во спални соби, ходници, заеднички простории, спа области, конференциски сали, канцеларии и друго.

 

Опис

Серијата органски тапети Organoid® вклучува прекрасни природни тапети направени од целосно природни материјали како што се сено, лаванда, пченкарно цвеќе, цвет од роза, волна, лисја од бреза, кора и друго. Секој од овие материјали е притиснат на различни основи за тапети, вклучително и стандардни, самолепливи и ленени подлоги со помош на патентирана технологија која го зачувува природниот изглед, боја и вкус на изворниот материјал.

Серијата органски тапети вклучува и лесни верзии, кои се карактеризираат со помала густина на природни суровини и бои. Решенијата се достапни и по линеарен метар. Комбинацијата на овие два фактори ја претвора тапетата во достапно решение дури и за проекти со ограничен буџет.

Органските тапети се погоден за обликување на прекрасни обоени површини на ѕидови и тавани. Решенијата во серијата самолепливи органски тапети и фолии се префериран избор за декорација на поединечни елементи во мебелот како што се мебел, уреди за осветлување итн.

Секој модел на органски тапети се испорачува подготвен за внатрешна употреба. Тапетите лесно и без проблеми се лепат, само со помош на обичен лепак. Тие не отекуваат и отекуваат, одржувајќи ја стабилноста на нивната големина. Со помош на самолепливи органски тапети и фолии, пак, секој може да ги трансформира просториите за само неколку часа.

Без разлика дали сакате да ја декорирате трпезаријата дома, заедничките простории во лобито на хотелот или стаклената врата во канцеларијата, серијата органски тапети Organoid® ви дава се што ви треба.

Како дел од серијата органски плочки Organoid®, тапетите ги освоија некои од најзначајните меѓународни награди за внатрешен дизајн.

„Органските тапети и органските панели на Organoid се олицетворение на биофилен дизајн. Органските материјали ги будат сетилата - може да се види, почувствува и ужива во аромата на природните елементи кои се користат во овие мултифункционални површини и со тоа да се чувствува подобро и поздраво во просторот во кој живеат.

Џесика Мекнаутон, претседател на CaraGreen.

информации

Дознајте за еден од најлесните и најпријатните начини да ја внесете природата во вашиот дом и да ја направите составен дел од убавината на вашиот ентериер.

Види повеќе

Модели

Портфолиото вклучува широк спектар на органски тапети погодни за целите и буџетот на секој проект.

Види повеќе

Галерија

Добијте вистински примери за ефектот од примената на органски тапети во приватни домови, хотели, трговски центри, ресторани и друго.

Види повеќе
грешка: