ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ОРГАНСКИ ПОЗАДИНИ

Серијата нуди богата разновидност на органски тапети направени од рачно набрана алпска вегетација (треви, билки, цвеќиња, семиња итн.). Природните материјали се лепат на посебни типови на подлоги, вклучувајќи самолепливи, конвенционална хартиена подлога, ленена подлога и друго. Асортиманот на органски тапети се користи за дизајнирање на прекрасни и миризливи обоени површини на ѕидови и тавани и индивидуални фини акцентни елементи во спални соби, ходници, заеднички простории, спа области, конференциски сали, канцеларии и друго.

ОРГАНОИД®
ОРГАНСКИ ПОЗАДИНИ

грешка: