ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ОРГАНСКИ ОБЛОЖУВАЊА

Серијата Organoid® вклучува декоративна органска обвивка направена од природни материјали како лаванда, пченкарно цвеќе, сено, цвет од роза, кора, волна, лисја, мов и друго. Нивното комбинирање овозможува производство на особено импресивни и пријатно миризливи елементи како што се тапети, фолии, лепливи ленти и рабови, подни лајсни и панели, акустични панели и друго. Има и можност за работа по индивидуална нарачка.

ОРГАНОИД®
ОРГАНСКИ ОБЛОЖУВАЊА

грешка: