ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

МОДЕЛИ ФАСАДНИ ПАНЕЛИ ИМИТАЦИЈА НА КАМЕН

Декоративни фасадни панели изработени од EPS, произведени како специјални конструкции, комбинирајќи ги својствата на ефективна топлинска изолација и убава завршница. Благодарение на материјалот од кој се направени, декоративните панели гарантираат професионална термоизолациона заштита и прекрасна визија со модерен и луксузен изглед.

ДЕКОРАТИВНИ ФАСАДНИ ПАНЕЛИ ОД EPS

грешка: