ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

Метални панели за растерски спуштени тавани

Изборот на метални панели за спуштени тавани гарантира обезбедување на модерен и естетски отпорен изглед на секоја просторија. Лесната инсталација и одржувањето без проблеми, во комбинација со докажаните оперативни својства и можноста за вградување на систем за осветлување, ги прават металните панели за спуштени тавани совршен избор за секој простор - од комерцијални и канцелариски области до медицински и јавни објекти.

Метални панели за растерски спуштени тавани

Овие метални панели се дизајнирани да се користат во комбинација со носечка конструкција од KRAFT Fortis Т-профили со ширина од 24 mm за изградба на прекрасни висечки тавани. Системот гарантира лесна и непроблематична инсталација на прекрасни лажни тавани кои не бараат редовно одржување. Доколку е потребен пристап до вградените комуникации, секој од поединечните панели може лесно и брзо да се отстрани, дури и од непрофесионалци.
Покрај тоа, овој тип на раствор е незапалив и нетоксичен, што го прави совршен избор за секоја просторија. Една од главните предности на овој тип висечки тавани направени од метални панели е можноста за нивна беспрекорна дезинфекција, што овозможува нивна употреба во медицински установи.
Препорачаниот систем за осветлување за овој тип на таван е KRAFT T-Led T-24, но можете да го користите и KRAFT G-Led.
Како и сите други решенија за спуштени тавани во нашиот асортиман, металните панели може да се комбинираат со други видови на спуштени тавани: минерални или акустични панели, тавани со отворени ќелии, висечки тавани со шини итн.

Главни карактеристики на решенијата во серијата метални панели за спуштени тавани

Големина на панелот

600x600 mm

Материјал

галванизиран челик со полимерна обвивка

 

Боја

сите бои според RAL скалата

Дебелина на метал

0,3-0,4 mm

Висина на панелот

5 mm

Тип на рамка

профилен систем KRAFT Fortis T-24 (ширина 24 mm)

Систем за осветлување

KRAFT Led T-24, KRAFT G-Led

Безбедност од оган

класа А1 - незапалив

Гаранција

3 часа

НАПРАВИ ПРАШАЊЕ

грешка: