ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

Бакар тоне информации

Нашите бакарни мијалници се рачно ковани во Мексико, каде традицијата на производство на овие уникатни производи датира со векови. Тие се покриени со заштитен слој патина, што ги прави издржливи и практични во секојдневната употреба. Секој мијалник се одликува со своите нежни модели, добиени со прецизно ковање со чекан. Лавабото обработени со сребро се завршени со вистинско сребро, додавајќи дополнителен сјај и софистицираност.

Рачно кованите бакарни мијалници се направени во Мексико, следејќи ги традициите кои се пренесуваат низ генерациите. Овие мијалници не се само естетски привлечни, туку и исклучително силни и практични. Тие се покриени со заштитен слој патина кој го штити бакарот и ја зачувува неговата убавина со текот на годините. Деликатната шема на мали детали во структурата на облогата (како лушпи) видливи на фотографиите е резултат на прецизното ковање со чекан, кое дава уникатен изглед на секој мијалник.

Бакарните мијалници со сребрена орнаментика се особено впечатливи, благодарение на завршниот слој од вистинско сребро. Овој елемент додава софистицираност и сјај, правејќи го секој мијалник уникатно уметничко дело. Сребрените орнаменти не само што го подобруваат изгледот, туку и додаваат луксузен и функционален акцент на секоја бања.

Бакарните мијалници се идеални за оние кои ја ценат уникатноста и традицијата во комбинација со модерната издржливост и практичност. Без разлика дали се рачно ковани или сребрени, нашите бакарни мијалници ќе додадат стил и елеганција на секој простор.

грешка: