ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

Ламеларен таван

Изборот на ламеларен таван гарантира дека ќе можете да им дадете на собите уникатен изглед и посебен акцент. Решенијата се карактеризираат со лесна инсталација и разновидни опции за дизајн. Така, таваните можат да ги задоволат дури и најсмелите дизајнерски барања, а во исто време гарантираат нивната функционалност и долгорочна оперативна сигурност.

Со таванот со летви, гарантирате уникатен дизајн и повеќе простор

Ламеларниот суспендиран таван е направен од вертикални плочи фиксирани на потпорна попречна шипка. На овој начин се создава уникатен визуелен ефект со релјеф, за главниот акцент во просториите.

Моделот може да се комбинира и со суспендираните тавани со структура во облик на коцка со помош на истиот траверс. Ова овозможува да се комбинираат два вида тавани на шини во дизајнот на просторијата без дополнителен напор. По инсталацијата, таванот ефикасно ги прикрива комуникациите и каблите, истовремено обезбедувајќи пристап до сите системи поставени на таванот.

Овој тип на спуштен таван е релативно нов на пазарот, но веќе е многу популарен. Се карактеризира со едноставен процес на склопување и расклопување, безбедност од пожар (материјалот е незапалив) и прекрасен изглед.

Самите шини се достапни со крај во облик на L и Z за поголема функционалност. Финишот во облик на Z е дизајниран за таванот, додека оној во облик на L овозможува фиксирање на LED светилки.

Карактеристики на ламеларни решенија за суспендирани тавани

Боја Боите за основни детали вклучуваат: RAL 9003 (бела), RAL 9005 (црна), RAL 9006 (метално сива), RAL 7024 (графит сива), RAL 8017 (чоколадо). Тие исто така можат да бидат обоени во која било боја на RAL скалата. Можете исто така да нарачате спуштен таван со висококвалитетна имитација на текстура на дрво.
Железничка
Материјал Поцинкуван челик со полимерна обвивка
Безбедност од оган Класа А1 - незапалив
Гаранција 3 часа

Главни бои на ламеларни висечки тавани

Боите за основни детали вклучуваат: RAL 9003 (бела), RAL 9005 (црна), RAL 9006 (метално сива), RAL 7024 (графит сива), RAL 8017 (чоколадо). Исто така, секој ламеларен таван може да се обои во која било боја според RAL скалата. Можете исто така да нарачате спуштен таван со висококвалитетна имитација на текстура на дрво.

RAL 9003 (бело)

рал9003

RAL 9005 (црна)

рал9005

RAL 9006 (сива)

рал9006

RAL 8017 (чоколадо)

рал8017

RAL 7024 (графит)

рал7024

Ламеларен таван кој имитира текстура на дрво

Дрвото секогаш има посебно место во дизајнот на ентериер. Кај нас можете да нарачате ламеларен таван кој гарантира совршена имитација на дрвена текстура. Така, ќе можете да и дадете на собата чувство на топлина, удобност и удобност. Покрај тоа, нудиме и висечки тавани со природна текстура од метал или камен.

Гикори

гикори

Модринка

модринка

Орев Карини

oreh_kariny

НАПРАВИ ПРАШАЊЕ