ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

Ламеларни спуштени тавани

Богата палета на ламеларни висечки тавани со неограничени можности за дизајн во однос на боите, изгледот и конструкцијата. Решенијата се погодни за украсување на какви било простории во приватна и јавна градба, бидејќи тие веќе украсуваат стотици предмети низ Европа. Погледнете и самите зошто.

Ламеларни висечки тавани: модели со правоаголна и плоча шина

Во класична смисла, шината е тесен и долг елемент. Пред неколку години, висечките тавани на шините се произведуваа само од дрво. Но, со текот на времето и развојот на технологијата, моделите на ламеларни висечки тавани изработени од метал дојдоа до израз. Денес, во голем број аспекти, тие се значително супериорни во однос на дрвените. KRAFT Deckensysteme доаѓа кај вас: кубни и чинија. Двата типа на ламеларен спуштен таван се инсталирани на универзална траверса со чекор од 52 mm. А за шината со коцки, достапни се и прилагодени фитинзи и флексибилен траверс.

Зошто да изберете ламела спуштени тавани од StyroDesign? Целата шина за носач KRAFT е изработена од галванизиран челик со полимерна обвивка, што ни овозможува да обезбедиме 3-годишна гаранција против корозија. Покрај тоа, други предности вклучуваат лесно склопување и расклопување, незапаливост, можност за бојадисување во која било можна боја на RAL скалата, како и во текстура на дрво.

Коцка шина

Шината во форма на коцка има профил во форма на буквата У. Ширината на шината може да биде 35 или 88 mm, висина 35-105 mm со должина до 6 m.

Линеарна шина

Шината во облик на плоча е изработена со рамна форма, а нејзиниот крај е свиткан во форма на L- или Z-профил.

Како таваните со ламела се разликуваат од другите типови? Неколку идеи за дизајн

Најважната разлика помеѓу ламеларни и други видови на спуштени тавани (на пр. акустични тавани од профили во форма на Т или тавани со висечки касети) се неограничените можности за дизајн. Овде можете слободно да експериментирате со различни параметри вклучувајќи висина, ширина, должина, висина, боја, итн. Во нашата галерија погледнете неколку интересни примери за ефектот од примената на растворите во серијата ламела со спуштен таван.

За кои цели најдобро одговараат ламеларните висечки тавани?

Решенијата во серијата на ламеларни висечки тавани се карактеризираат со нивната универзална примена. Тие стапуваат во употреба за украсување и на комерцијални и на приватни домови, во простории со висока влажност, на отворено итн. Со други зборови, тие можат да се применат насекаде. Нашите ламеларни тавани се најпосакуваното решение за стотици имоти во Европа, вклучувајќи:

– аеродроми
– метро станици
– трговски и забавни центри
– продавници
– кафулиња, ресторани
– хотели
- конференциски сали
– канцеларии
– спортски клубови
– бензински пумпи

Дизајнерски ламеларен спуштен таван во трговски центар во Киев

НАПРАВИ ПРАШАЊЕ

грешка: