ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

Информации за кујнски мијалници

Широк асортиман на рачно изработени италијански мијалници за кујна за да постигнете уникатен ефект во внатрешноста. Изборот на овој тип мијалници за вашиот проект гарантира дизајн на кујни во уникатен сицилијански стил, останувајќи во главите на посетителите од првиот момент. Мијалниците ја комбинираат убавината со издржливоста за да се осигураат дека вашата кујна ќе го задржи својот уникатен изглед со децении.

Серијата нуди широк спектар на рачно изработени кујнски мијалници од регионите Санто Стефано ди Камастра и Калтагироне во Италија. Моделите на прв поглед го откриваат своето сицилијанско потекло: направени во согласност со вековната традиција, во сосема уникатен медитерански стил.

Решенијата во оваа серија се направени од семејна занаетчиска работилница која со децении создава рачно изработени мијалници и мијалници, произведувајќи го првиот модел во далечната 1982 година. Стилот на уметниците што ги произведуваат овие мијалници ја комбинира сицилијанската традиција на керамичко производство со модерната квалитет. Италијанските мијалници се совршено прилагодени за вградени работни површини и се производ на применета уметност, импресивни со својата единствена форма, боја, масивност, завршна обработка со глазура или фина мрежа на пукнатини добиени во процесот на печење со пукнатини што го прават секое парче уникатно.

Процесот на производство гарантира отпорност на мијалниците и мијалниците на хемикалии за чистење. Структурата на производот се фиксира на температура од 960 °C, а во процесот на застаклување со природни оксиди се добиваат шарени украси кои по печење на температура од 920 °C заслепуваат со длабочината на нивните бои.

грешка: