ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

МОДЕЛИ НА КАМЕНИ ТАПЕТИ

Серијата камени тапети StyroDesign вклучува различни рачно изработени решенија со внимание на најмалите детали. Комбинира тапети кои го рекреираат автентичниот индустриски изглед на бетонски и 'рѓосани метални површини, како и камени тапети и површини од природно дрво. Тие помагаат да се задоволат целите дури и на најсложените проекти и дизајнот на убави и впечатливи соби во домови, продавници, канцеларии, хотелски делови и друго.

КАМЕНИ ПОЗАДИНИ

грешка: