ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

КАМЕНИ ПОЗАДИНИ

Насоката на камената позадина вклучува различни модели кои имитираат бетон, камен, кородиран метал и дрво. Нивната примена во внатрешноста придонесува за формирање на модерна атмосфера и специфичен индустриски стил како во приватни домови, така и во малопродажни места, ресторани, канцеларии и друго. Заеднички именител на сите решенија од серијата камени тапети е тоа што се фиксираат на ѕид само со помош на лепак, што практично значи дека секој вљубеник може брзо и лесно да го трансформира својот дом.

Опис

Серијата камени тапети е најлесниот и најзгодниот начин да се придонесе за модерната трансформација на ентериерот. Растворите се изработени како двослоен материјал, изработен од подлога од фиберглас и минерална завршница. Секој од моделите на камени тапети се карактеризира со европска класа на отпорност на пожар А2.

Типични за серијата камени тапети се нивните лесна структура и особено лесна инсталација. Имитирајќи ја структурата на тапетите, тие доаѓаат кај клиентот во форма на ролери, подготвени за лепење на ѕидот. Поставувањето на растворите е особено едноставно и може да се направи на речиси сите видови површини само со помош на лепак. Процесот завршува за неколку часа, по што ќе можете долго да уживате во убавината на просториите.

Решенијата во палетата на камени тапети се направени како еколошки материјал. Во нивното производство се користат само безопасни суровини и целиот процес се изведува рачно. Ова ја заштедува потребата од употреба на тешки машини што испуштаат прашина и други видови загадувачи во атмосферата.

Моделите во правец на камени тапети се особено префериран избор да се рекреира модерна атмосфера и специфичен индустриски стил и во приватни домови и во комерцијални локации, ресторани, канцелариски простори итн. Многу дизајнери ја нагласуваат комбинацијата на решенија со различни форми на осветлување, што дополнително го подобрува саканиот ефект и ја подобрува атмосферата во просторијата.

информации

Дознајте повеќе за тоа кои се решенијата во серијата камени тапети и кои се нивните предности.

Види повеќе

Модели

Погледнете ги сите решенија во серијата камени тапети и одберете го најсоодветниот избор за целите на вашиот проект.

Види повеќе

Галерија

Запознајте се со уникатниот ефект од примената на решенија во серијата камени тапети во пракса.

Види повеќе