ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

Изработка на гипс профили, орнаменти и украси

Со внатрешните гипсени профили, орнаменти и украси ја внесувате безвременската класика во вашиот дом. Овде ќе најдете разновидни профили од гипс, вклучувајќи корнизи, фризови, тавански розети, орнаменти и аголни елементи. А за оние кои бараат нешто уникатно, нудиме и производство на артикли по индивидуална нарачка.

StyroDesign им нуди на своите клиенти и партнери можност да произведат широк асортиман на внатрешни гипсени профили и гипсени украси според каталог. Покрај тоа, ние сме подготвени да ги произведеме саканите детали само со цртање за да ги исполниме индивидуалните барања на вашиот проект.

Изработка на широк асортиман на внатрешни гипсени профили по каталог

Нашето портфолио има различни внатрешни профили по каталог. Гипсените елементи се достапни во многу категории, вклучувајќи корнизи, первази, фризови, тавански розети, рамки, орнаменти и многу повеќе.

Решенијата опфаќаат сè, од минималистички профили со чисти линии и мазни површини, до профили со орнаменти, жлебови и прекрасни орнаменти.

Изработка на гипс профили, орнаменти и украси по нарачка

Подготвени сме да одговориме на сите кои бараат нешто уникатно и индивидуално за нивниот проект. Производството на внатрешни гипс-профили по нарачка овозможува најпрецизно извршување на вашата задача за да го постигнете ентериерот за кој отсекогаш сте сонувале.

За таа цел ни треба цртеж или слика на претпочитаниот внатрешен профил. Последователно, ние се грижиме за неговото производство за целосно да ги исполни вашите желби.

Крајниот резултат е убави и карактеристични ентериери со свој стил.

НАПРАВИ ПРАШАЊЕ

За каде се погодни внатрешните гипсени профили?

Внатрешните гипсени профили се погодни за украсување на многу простории, вклучувајќи кујни, трпезарии, спални соби, ходници, заеднички простории и друго.

Тие се користат во приватни домови, комерцијални области, ресторани, јавни згради и многу повеќе.

Внатрешните профили од гипс обично извршуваат две главни функции, вклучувајќи:

  • Визуелна поделба на ѕидовите или поединечните рамнини во просторијата;
  • Акцент на одредени области (розети за нагласување на прекрасен лустер; корнизи за нагласување на преминот помеѓу ѕидовите и таванот; орнаменти и рамки за нагласување на камини, врати и прозорци итн.).

Зошто гипс профили, орнаменти и украси?

Гипсот е класика. Тоа е претпочитан материјал за внатрешна декорација уште од античко време. Можете да најдете гипс профили и елементи во голем број архитектонски стилови низ светот. Во Бугарија, до денес, украсите изработени од него се наоѓаат во јавни згради како театри и галерии, приватни домови како куќи и станови од стара градба и други. Така, благодарение на неговиот шарм и долгорочна сигурност, гипсените елементи нè воодушевуваат со децении.

Иако денес има многу посовремени материјали, тоа не значи дека гипсот нема свои обожаватели. Напротив - внатрешните гипсени профили и елементи и понатаму се едни од најбараните на пазарот. Ова се должи на голем број на предности, вклучувајќи:

  • Лесен и силен материјал;
  • Создадете убави и јасни линии;
  • Брза и непроблематична инсталација;
  • Долгорочна доверливост.
грешка: