ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ВНАТРЕШНИ ПРОФИЛИ И УКРЕСИ

Разновидни решенија за уредување на ентериери според барањата на сите архитектонски трендови. Серијата вклучува сè, од внатрешни профили и украси, преку дизајнерски елементи направени од украсен скандинавски мов, до различни органски облоги и панели од вештачки камен и дрво.

Уникатни внатрешни украси и украси, кои се развиваат според индивидуален проект и идеја на клиентот. Тие даваат префинет и уникатен стил на секој ентериер, во зависност од саканиот дизајн. Варијациите во нивните форми и големини се неограничени. Лесно и без проблеми се монтираат на сите видови премази, без да се бара специфична и долготрајна подготовка на основата. Поради малата тежина не е потребно дополнително механичко засилување, а монтажата се врши само со помош на полимерен лепак. Покрај стандардната верзија без премаз, во која може да се бојадисуваат со сите видови на водено дисперзивни бои, по желба може да се изработат и со заштитна декоративна облога.

грешка: