ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

МОДЕЛИ ПАНЕЛ ОД ВЕШТАЧКИ КАМЕН И ДРВО

Овде ќе најдете широк спектар на панели од вештачки камен и дрво - од имитација на камен, бетон и тула, до дрвени и мозаични ѕидови. Поделбата вклучува над 120 решенија во 20 посебни категории. Така, дури и најспецифичните проекти можат да најдат совршени решенија за трансформирање на нивниот ентериер.

ПАНЕЛИ ОД ВЕШТАЧКИ КАМЕН И ДРВО

грешка: